Tjänster | www.xn--malmelektriker-ypb.se

Tjänster

Tjänster

Håkanstorps Elservice är din elektriker i Malmö som utför säkra elinstallationer vid både nyinstallation och renoveringar. Genom att göra regelbunden service av elsystem och elinstallationer går det lättare att undvika problem och elavbrott. Vi går igenom elcentraler, dosor och kablar med precision för att se över den fullständiga standarden. Vi utför även elbesiktningar.

Vi tar även i beaktning att uppdatera dina befintliga system och anläggningar och modernisera dem om det skulle behövas. Ibland räcker inte bara reparation utan något mer behöver göras. Detta kan spara dig dyra elkostnader. Vi är din elektriker i Malmö som ger dig full kontroll över din el.

Centralbyte

Behövs det ett komplett byte av elcentral? Vi byter hela din elcentral och gör omtrådning i hela byggnaden vid behov. Vi kan även uppdatera din gamla elcentral med olika typer av lösningar. Kontakta oss så ger vi dig en offert på byte av elcentral!

Köks- och badrumsrenovering

När ett kök eller ett badrum ska renoveras behövs det ofta dras kablar eller skapas olika elektriska lösningar. Vi är experter på renovering av både kök och badrum och hjälper dig att få elen rätt från början så du slipper göra om olika moment. Vi drar kablar och fixar uttag samtidigt som vi hjälper dig få full koll på vilka begränsningar som finns i ditt kök och ditt badrum. Vi kikar på din elsäkerhet innan renoveringsarbetet börjar så att allting går rätt till.

Elinstallation vid tillbyggnad

När du ska bygga till något på huset eller fastigheten kan vissa elinstallationer behöva byggas om eller kompletteras. Detta hjälper dig din elektriker i Malmö med. Du som äger ett hus är fullt ansvarig för elsäkerheten i både hus och tillbyggnad. Det är viktigt att det blir rätt redan i planeringsstadiet. Hör med oss så berättar vi hur det fungerar samt hjälper dig att installera el i din nya tillbyggnad.

Installationer med CCTV och passagesystem

Vill din verksamhet utöka säkerheten med kameraövervakning eller ett passagesystem? Då krävs det rätt eldragningar och en förståelse för regler och säkerhet. Din elektriker i Malmö hjälper dig med säkra installationer oavsett om det gäller hemanpassad eller verksamhetsanspassad kameraövervakning.

Kostnadsfri offert när du kontaktar oss!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort som möjligt.

(Lämna tom)